Cautare

3901 de rezultate pentru "iovici adrian" (3.22 secunde)
Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) va analiza plangerea in care deputatul Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, il acuza de calomnie pe vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, ca urmare a unei decizii de luni seara a instantei supreme.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, marti, ca PSD va avea discutii cu toate partidele, in contextul negocierilor care se prefigureaza, precizand ca este firesc sa fie asa, si a anuntat ca in cursul zilei se va stabili si echipa de negociatori a formatiunii.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni ca exista intentia de a se folosi Comisia Europeana pe post de sperietoare pentru a justifica unele actiuni politice interne.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca va cere parlamentului sa ii „trimita dosarele in instanta“, dupa ce miercuri Comisia juridica a Camerei Deputatilor a hotarat sa faca raport negativ la cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale in doua dosare.Adrian Nastase a explicat de mai multe ori, inclusiv in cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ca solicitarea Parchetului General adresata parlamentului, insotita de documente, nu contine nici un act nou.Premierul Emil Boc a declarat joi ca ar face orice ca sa ajunga in fata justitiei daca ar fi in locul lui Adrian Nastase si a precizat ca, daca fostul premier si-ar demonstra nevinovatia in justitie, acest lucru ar fi atat in folosul lui, cat si al PSD.„Nu inteleg de ce se incapataneaza cu obstinatie sa nu ajunga in fata justitiei.
Singurul candidat la aceasta functie a fost Adrian Duicu.
In conditiile actuale, Adrian Nastase (foto) sustine candidatura lui Mircea Geoana pentru presedintia Romaniei.
Drept urmare, sedinta de azi din Consiliul Judetean Constanta se anunta a fi una agitata, cel putin asta sustinea, in cursul zilei de ieri, consilierul judetean PD-L Adrian Gheorghita (foto).
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, i-a trimis, miercuri, o scrisoare deschisa ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, in care il roaga sa raspunda unei serii de intrebari legate de dezbaterea publica a dosarelor sale.
Firma a semnat un contract cu DT Dolj in luna mai anul acesta, dupa ce a castigat in mod dubios o licitatie organizata de fostul director al Directiei, liberalul Adrian Lusca, pe ultima suta de metri a mandatului.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, se declara convins ca Mircea Geoana va castiga alegerile prezidentiale.
el l-a laudat in direct, in aceasta noapte, la OTV, pe Adrian Nastase, spunand ca a fost un prim-ministru bun si ca este un om politic adevarat. ... "Greu de spus, insa trebuie sa recunosc ca Adrian Nastase a fost un prim-ministru bun".
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD. ... buget, relatia cu FMI, Consiliul National de la sfarsitul lui ianuarie", mai scrie pe blog Adrian Nastase.
Victor Ponta candideaza la functia de presedinte al PSD Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, ca a decis sa candideze la functia de presedinte al partidului, precizand ca este nevoie de o alternativa in conditiile in care Adrian Nastase s-a retras din cursa.
In momentul in care Adrian Nastase si-a anuntat decizia de a nu mai candida, in cadrul sedintei conducerii PSD, niciun pesedist nu i-a cerut ex-premierului sa revina asupra deciziei si sa candideze la presedintia partidului, desi Nastase spera intr-un astfel de efect, sustine presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu.
Retragerea din cursa pentru sefia PSD a ex-premierului Adrian Nastase reprezinta o dovada clara ca, deja, baronii locali ai social-democratilor l-au reales pe Mircea Geoana la carma formatiunii, sustine sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics.
Fostul premier Adrian Nastase este mai mult "un politician de cabinet" care nu are puterea sa rupa PSD, sustine analistul politic Zoe Petre, pentru Inpolitics. Totodata, ea mentioneaza ca "politic sau nepolitic, Adrian Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare".
Mircea Geoana, Miron Mitrea, Cristian Diaconescu si Adrian Nastase. ... Pe primul loc din cei patru nominalizati, in preferintele internautilor se afla Adrian Nastase cu 39% din voturi. ... • Adrian Nastase:
Ion Iliescu si Adrian Nastase s-au luptat pentru un sistem de vot individual la Congresul PSD de sambata in defavoarea unui sistem de vot pe echipe, care il avanta in mod evident pe Mircea Geoana.
Academicianul spune ca nu ar fi plecat din PSD daca Adrian Nastase ajungea presedinte si ca formatiunea politica pe care Octav Cozmanca vrea sa o lanseze poate fi "ceva interesant".
Ion Cristoiu afirma, intr-un material publicat in ziarul Ring, ca exista anumite informatii neoficiale potrivit carora fostul sef al statului, ca si fostul premier Adrian Nastase, sunt santajati de reteaua pusa pe picioare de Catalin Voicu si Mitica Iliescu, acest lucru explicind si solidarizarea acestora cu senatorul aflat in pragul arestarii.
google-analytics.com